Equip

Equip Organitzador

Núria Martínez

Coordinadora del projecte

Graduada en Periodisme i Màster en Direcció de la Comunicació Corporativa i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa com a tècnica de comunicació i màrqueting al Centre de Visió por Computador, on ha participat com a coordinadora de diversos projectes de ciència ciutadana.

Dr. Carlos Sierra

Coordinador del projecte

El Dr. Carlos Sierra és el cap de comunicació i màrqueting al Centre de Visió per Computador (CVC). És llicenciat en Física per la Universidade de Santiago de Compostela i en Ciències del Mar per la Universidade de Vigo, doctor en Enginyeria Industrial per la Universidad Politécnica de Madrid i màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental per la Barcelona School of Management – Universitat Pompeu Fabra. Abans de dedicar-se a la comunicació, el Dr. Sierra va ser investigador durant més de 12 anys: va desenvolupar la seva tesis doctoral a l’Institut d’Acústica del CSIC a Madrid, va realitzar estades de recerca a la University of Leeds (Regne Unit) i a la University College of Dublin (Irlanda) i va ser investigador al departament d’Enginyeria Biomèdica de Columbia University a Nova York (EUA) durant cinc anys. A l’àmbit de la comunicació, prèviament a la seva incorporació al CVC, va treballar als departaments de comunicació del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i del Centre de Regulació Genòmica (CRG) a Barcelona, i va ser assessor i documentalista científic al programa de divulgació científica de La 2 de TVE «el Cazador de Cerebros» i a «el Método» de RTVE Lab.

Berta Llos

Tècnica del projecte

Graduada en Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona i en Pedagogia a la mateixa universitat. Màster en polítiques socials, treball i benestar. És professora associada a la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB i tècnica en projectes de recerca participativa amb diferents institucions públiques i entitats socials. Forma part de l’equip coordinador del grup d’investigació-acció GEG (Grup Educació i Gènere) de la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, on principalment duu a terme tasques de gestió, formació i acompanyament de grups.

Dr. Fernando Vilariño

Coordinador del projecte

El Dr. Fernando Vilariño es el sots-Director del Centre de Visió per Computador i Professor Titular del Departament de Ciències de la Computació de la Universitat Autònoma de Barcelona. És el President de l’European Network of Living Labs (ENoLL) i co-fundador del Library Living Lab. El Dr. Vilariño és llicenciat en Física i doctor en Visió per Computador i Intel·ligència Artificial per la Universitat Autònoma de Barcelona.